VloraForum - Powered by XMB
VloraForum
Nuk je i lidhur [Hyrje - Regjistrohu]
Shko ne fund

Version i Printueshem  
Autori: Subjekti: tiranna qytet me kultur ne shqipnin e mesme ene durresi elbasoni
ADI-TIRONCI
Junior Member
**

Avater

Postime: 11
Regjisturar me: 16-11-2009
Vendndodhja: tiron vorri bom
Antar offline

Gjendja: beqar ne kerkim te shpirtit binjak

[*] Derguar me 18-11-2009 ne 07:03 PM
tiranna qytet me kultur ne shqipnin e mesme ene durresi elbasoni

tirana durresi edhe elbasoni jon 3 qytetet me mek ultur ne shqipnin e mesme secila nga keto ka kulturen e vet tirana ka si Fial e pa lejuarakteristik qe jon te omel zeemr gjer edhe te dashur durresi qyteti me i bukur ne shqiperi me i hershmi nga te gjith qytet me kultur qytet arkiologjik e i dashur qysh ne antikitet elbasani qyteti i 1000 te bukurave me kultur qytet i dijes qytet i arsimit e i shum te bukurave te tjera i guzhines tradicionale shqiptare pres ndenje gje cfar te keni deshir me shkrujt une i mirpres klm

Shiko profilin e Perdoruesit Shiko faqen e Perdoruesit Shih te gjitha pergjigjet sipas antarit Ky Antar ka adrese MSN
lacjani
Junior Member
**

Avater

Postime: 16
Regjisturar me: 16-11-2009
Vendndodhja: Albania-Kurbin (Lac)
Antar offline

Gjendja: Lac

[*] Derguar me 19-11-2009 ne 03:56 PM

kuqer...katnar:ok

Dy zemra Dashurohen......
Shiko profilin e Perdoruesit Shiko faqen e Perdoruesit Shih te gjitha pergjigjet sipas antarit
kathy
Junior Member
**

Avater

Postime: 82
Regjisturar me: 19-4-2010
Vendndodhja: Ne endrrat e tua...........
Antar offline

Gjendja: crazy

[*] Derguar me 22-4-2010 ne 05:55 PM

Thenie: Postuar Orgjinalisht nga ADI-TIRONCI  
tirana durresi edhe elbasoni jon 3 qytetet me mek ultur ne shqipnin e mesme secila nga keto ka kulturen e vet tirana ka si Fial e pa lejuarakteristik qe jon te omel zeemr gjer edhe te dashur durresi qyteti me i bukur ne shqiperi me i hershmi nga te gjith qytet me kultur qytet arkiologjik e i dashur qysh ne antikitet elbasani qyteti i 1000 te bukurave me kultur qytet i dijes qytet i arsimit e i shum te bukurave te tjera i guzhines tradicionale shqiptare pres ndenje gje cfar te keni deshir me shkrujt une i mirpres klm

jam kurioze te di ....kush e ka thene kete gje?

...................................................................
Ē’ke qė mė ngėrdheshesh?
Dorėn pse ma tund?
Ty as nėpėr mendje nuk tė shkoj gjėkund.
Kam njė mike tjetėr, kete, besoj, e di,
As t’i hodha sytė, as erdha tek ti.
Dola kėndej pari, jo se s’rrija dot,
Desha vec dritaren tė shikoja kot

Shiko profilin e Perdoruesit Shih te gjitha pergjigjet sipas antarit
LaBiA
Junior Member
**

Avater

Postime: 80
Regjisturar me: 19-11-2009
Antar offline

[*] Derguar me 4-5-2010 ne 01:34 PM

Adi, me gjithe respektin dhe seriozitetin qe kam edhe pse nuk te njoh, sinqerisht tema juaj le shume per te deshiruar...
Niveli i arsimit tuaj eshte shume i dobet.
Nje shkrim i tille letrar as ne gjuhen e perditshme mes dy analfabeteve nuk do ishte e tille.
Gjithesesi respektoj temen dhe mendimin tuaj edhe pse kundershtoj ato qe thua ne lidhje me vecimin e ketyre 3-qyteteve. Pasi cdo qytet jo vetem ne Shqiperi te Mesme por ne gjithe vendin e saj, jo vetem qytet por dhe fshatrat kane zakonet, kulturen, traditen, te bukuren dhe te vecanten e tyre.
Per kete te siguroj, thjesht mjafton te eksplorosh pak me teper ne bibloteke ...Ose dhe ti vizitosh keto vende, sepse jam e sigurt qe ti nuk ke leviz ne ndonje qytet apo vend tjeter pervec Tiranes, Durrsit dhe Elbasanit. ;)

Ju faleminderit,

Enderro jeten, jeto enderren!
Shiko profilin e Perdoruesit Shih te gjitha pergjigjet sipas antarit

Shko ne fillim