ADI-TIRONCI
Junior Member

Postime: 11
Regjisturar me: 16-11-2009
Vendndodhja: tiron vorri bom
Antar offline
Gjendja: beqar ne kerkim te shpirtit binjak
|
|
tiranna qytet me kultur ne shqipnin e mesme ene durresi elbasoni
tirana durresi edhe elbasoni jon 3 qytetet me mek ultur ne shqipnin e mesme secila nga keto ka kulturen e vet tirana ka si Fial e pa lejuarakteristik
qe jon te omel zeemr gjer edhe te dashur durresi qyteti me i bukur ne shqiperi me i hershmi nga te gjith qytet me kultur qytet arkiologjik e i dashur
qysh ne antikitet elbasani qyteti i 1000 te bukurave me kultur qytet i dijes qytet i arsimit e i shum te bukurave te tjera i guzhines tradicionale
shqiptare pres ndenje gje cfar te keni deshir me shkrujt une i mirpres klm
|
|
|
lacjani
Junior Member

Postime: 16
Regjisturar me: 16-11-2009
Vendndodhja: Albania-Kurbin (Lac)
Antar offline
Gjendja: Lac
|
|
kuqer...katnar
Dy zemra Dashurohen......
|
|
|
kathy
Junior Member

Postime: 82
Regjisturar me: 19-4-2010
Vendndodhja: Ne endrrat e tua...........
Antar offline
Gjendja: crazy
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga ADI-TIRONCI  | tirana durresi edhe elbasoni jon 3 qytetet me mek ultur ne shqipnin e mesme secila nga keto ka kulturen e vet tirana ka si Fial e pa lejuarakteristik
qe jon te omel zeemr gjer edhe te dashur durresi qyteti me i bukur ne shqiperi me i hershmi nga te gjith qytet me kultur qytet arkiologjik e i dashur
qysh ne antikitet elbasani qyteti i 1000 te bukurave me kultur qytet i dijes qytet i arsimit e i shum te bukurave te tjera i guzhines tradicionale
shqiptare pres ndenje gje cfar te keni deshir me shkrujt une i mirpres klm
|
jam kurioze te di ....kush e ka thene kete gje?
...................................................................
Ēke qė mė ngėrdheshesh?
Dorėn pse ma tund?
Ty as nėpėr mendje nuk tė shkoj gjėkund.
Kam njė mike tjetėr, kete, besoj, e di,
As ti hodha sytė, as erdha tek ti.
Dola kėndej pari, jo se srrija dot,
Desha vec dritaren tė shikoja kot
|
|
|
LaBiA
Junior Member

Postime: 80
Regjisturar me: 19-11-2009
Antar offline
|
|
Adi, me gjithe respektin dhe seriozitetin qe kam edhe pse nuk te njoh, sinqerisht tema juaj le shume per te deshiruar...
Niveli i arsimit tuaj eshte shume i dobet.
Nje shkrim i tille letrar as ne gjuhen e perditshme mes dy analfabeteve nuk do ishte e tille.
Gjithesesi respektoj temen dhe mendimin tuaj edhe pse kundershtoj ato qe thua ne lidhje me vecimin e ketyre 3-qyteteve. Pasi cdo qytet jo vetem ne
Shqiperi te Mesme por ne gjithe vendin e saj, jo vetem qytet por dhe fshatrat kane zakonet, kulturen, traditen, te bukuren dhe te vecanten e tyre.
Per kete te siguroj, thjesht mjafton te eksplorosh pak me teper ne bibloteke ...Ose dhe ti vizitosh keto vende, sepse jam e sigurt qe ti nuk ke leviz
ne ndonje qytet apo vend tjeter pervec Tiranes, Durrsit dhe Elbasanit. ;)
Ju faleminderit,
Enderro jeten, jeto enderren!
|
|
|